• Bæredygtighed og økologi
  • Fri fragt over 749,-
  • Unikke Brands
Om Le Boudoir

Om Le Boudoir

Boudoir [budoˈaːr]: oprindeligt et lille elegant værelse,
hvortil husets frue kunne trække sig tilbage og løsne snørelivet.

 

Velkommen til Le Boudoir

Mit navn er Rikke Kjær, og jeg er kvinden bag Le Boudoir. Jeg har skabt Le Boudoirs univers ud fra min egen interesse for økologi, bæredygtighed og ikke mindst for skønhed og lækre luksusprodukter.

Et boudoir var oprindeligt et lille elegant værelse, hvortil husets frue kunne trække sig tilbage, når pligterne var overstået. Her kunne hun slappe af, løsne snørelivet og trække vejret frit.

Det er min intention med Le Boudoir at skabe et sådan frirum af afslappet og luksuriøs atmosfære. I Le Boudoirs webshop kan du finde nye spændende luksusprodukter eller shoppe dine personlige favoritter i ro og mag derhjemme - måske i dit eget personlige boudoir.

Når jeg skal finde nye produkter til butikken, er det vigtigt for mig at vælge bæredygtige, unika-produkter i udsøgte luksuskvaliteter. Alt i butikken er derfor håndplukkede og nøje udvalgte ting, som du ikke lige finder andre steder.

Når mange af produkterne er unika eller "limited edition" i få antal, vil jeg derfor altid have nye spændende produkter på hylderne i Le Boudoir. Jeg holder derfor aldrig udsalg, tværtimod vil flere varer nærmere sælges "først til mølle" - så du skal ikke vente for længe med at bestille.

Jeg lægger stor vægt på, at varerne i Le Boudoir er i en så god kvalitet, at du kan have glæde af dem rigtig længe. Mine leverandører skal producere bæredygtigt og også meget gerne økologisk. Man kan sige, at jeg på den måde selv handler bæredygtigt ind til Le Boudoir.

Har du spørgsmål, står jeg klar til at besvare dem - du kan altid skrive til mig for personlig vejledning.

Du er også altid velkommen i Le Boudoirs showroom, som ligger centralt på Frederiksbjerg i Århus. Her holder jeg åbent en gang om ugen, hvor du kan opleve, afprøve, sanse og føle på de produkter, jeg har udvalgt. Jeg står altid parat til at give dig kyndig vejledning i både skønhed, hudpleje og personlig stil. Hold øje med facebook og instagram, hvor jeg annoncerer ugens åbningstider i Le Boudoirs showroom.